About Me

Moja fotografija
Medpodjetniški Izobraževalni Center
Novo mesto, Slovenia
Ogled mojega celotnega profila

Spremljevalci

torek, 19. marec 2013

PRIPRAVA MESA ZA UPORABO V KUHINJI


Obveščamo vas, da se v ponedeljek, 25.3.2013 ob 16.00 uri prične 20-urno usposabljanje PRIPRAVA MESA ZA UPORABO V KUHINJI, v okviru Ukrepa 111.
Nadaljnji termini: 28.3.2013, 2.4.2013 ter 3.4.2013, predvidoma ob 16.00 uri.
Izvedba: Anica Pajer, Urška Trobec, Terezija Jerin, Miha Cesar, dr. Slavko Čepin
Iz vsebine: Vpliv ravnanja z živaljo pred zakolom na kakovost mesa, priprava in obdelava mesa, zorenje mesa, postopki priprave mesa v kuhinji, pomen rib v prehrani,…
 

Upravičenci do brezplačnega izobraževanja, v okviru Ukrepa 111, so:

-  fizična oseba (nosilec, namestnik, in član kmetijskega gospodarstva ali lastnik zasebnega gozda).   
-  zaposleni pri pravni osebi, ki se ukvarja s kmetijsko dejavnostjo - podjetje mora biti vpisano v RKG.       
-  zaposleni pri pravni osebi (v podjetju), ki se ukvarja z gozdarsko ali živilskopredelovalno dejavnostjo (podjetje mora biti registrirano za opravljanje gozdarske ali živilskopredelovalne dejavnosti po veljavni SKD).

Obvezne predhodne prijave.
Ob prijavi navedite vašo letnico rojstva ter številko MID vašega kmetijskega gospodarstva.
 
 
Informacije in prijave:
tel.: 07 39 34 709
 
Lep pozdrav.
Andreja Lisec
Grm Novo mesto – center biotehnike in turizma

0 komentarji: